4 Jun 2012

* RINDU KAT BLOG YANG DAH BERSAWANG NEYH * :*

ASSALAMU'ALAIKUM ~ 
HELLO dude! :D



hhehehe....
tgOk uhh..o.O belum ape2 ag dah gelak....ish3.. :P
hmmm....lama kot xupdatez BLOG neyh...rinduu tao x?
EHHH..ape? rindu fiq? ahhaha...tao3... ;) wink-wink
Hurm....hari neyh fiq nak sharing ngan korang sal ap plax yapz?
 ermmm3....let'z me thiNk~  ''Give me a second I''  hehe 
ok2...now fiq nk introduce someone special lah 4 me! ;) 

 

Nur Faweena

Haaaa.....nampak x ader sowang gurlz kt atas neyhh?
nampak kan ? kan? kann?
Hehe...dye kenyit mata kt fiq oooOoOoO...weeeee~ jgan jelez yahhh. :P

Orite...Firstly nama dye NUR FARINA A.K.A NUR FAWEENA ...
nak tao dye spe? hehe....jap ea..
tol ke nak tao neyh..>ishh sbok jep....hhoho
Actually dye neyh  someone special gurlz  in my heart...~
aceyhh2~....skola pon xabez lagi nak bercinta... (huhauhauhuahua)
alaaa...normal la kan orang muda bercinta...
sometime dapat bagi semangat lagi adala... ;)
humm....fiq sayang dye tao x <3....sayang ! sayang! sayang! auuuw.. :*
terlebeh plaxxx...ngee``
Hope awak pon camtu sayang~ ;)

DAN tidak lupa jugak my sista  LYANA AMIERA...~
sorry lama xspent time ngan akk even hanya dalam NSET n FB~
besalah...cuti2 neyh bzz siket nan family bagai auuu2....
hope sis faham...ngeee :P

Kekecewaan terlalu pahit untuk ditelan, terlalu payah untuk dilupakan namun dalam cinta pasti akan merasai kecewa dan dikecewakan walau bukan itu matlamat dalam setiap percintaan.Jika kita kehilangan cinta, pasti ada alasan di sebaliknya. Alasan yang kadang-kadang sukar untuk dimengertikan. Namun percayalah bahawa ketika Dia mengambil sesuatu, telah Dia mempersiapkan sesuatu yang lebih baik untuk diberikan


OKENG!!! neyh jew kot untuk hari neyh...~
bye bye....Take care ... :)