4 Jun 2012

* RINDU KAT BLOG YANG DAH BERSAWANG NEYH * :*

ASSALAMU'ALAIKUM ~ 
HELLO dude! :D



hhehehe....
tgOk uhh..o.O belum ape2 ag dah gelak....ish3.. :P
hmmm....lama kot xupdatez BLOG neyh...rinduu tao x?
EHHH..ape? rindu fiq? ahhaha...tao3... ;) wink-wink
Hurm....hari neyh fiq nak sharing ngan korang sal ap plax yapz?
 ermmm3....let'z me thiNk~  ''Give me a second I''  hehe 
ok2...now fiq nk introduce someone special lah 4 me! ;) 

 

Nur Faweena

Haaaa.....nampak x ader sowang gurlz kt atas neyhh?
nampak kan ? kan? kann?
Hehe...dye kenyit mata kt fiq oooOoOoO...weeeee~ jgan jelez yahhh. :P

Orite...Firstly nama dye NUR FARINA A.K.A NUR FAWEENA ...
nak tao dye spe? hehe....jap ea..
tol ke nak tao neyh..>ishh sbok jep....hhoho
Actually dye neyh  someone special gurlz  in my heart...~
aceyhh2~....skola pon xabez lagi nak bercinta... (huhauhauhuahua)
alaaa...normal la kan orang muda bercinta...
sometime dapat bagi semangat lagi adala... ;)
humm....fiq sayang dye tao x <3....sayang ! sayang! sayang! auuuw.. :*
terlebeh plaxxx...ngee``
Hope awak pon camtu sayang~ ;)

DAN tidak lupa jugak my sista  LYANA AMIERA...~
sorry lama xspent time ngan akk even hanya dalam NSET n FB~
besalah...cuti2 neyh bzz siket nan family bagai auuu2....
hope sis faham...ngeee :P

Kekecewaan terlalu pahit untuk ditelan, terlalu payah untuk dilupakan namun dalam cinta pasti akan merasai kecewa dan dikecewakan walau bukan itu matlamat dalam setiap percintaan.Jika kita kehilangan cinta, pasti ada alasan di sebaliknya. Alasan yang kadang-kadang sukar untuk dimengertikan. Namun percayalah bahawa ketika Dia mengambil sesuatu, telah Dia mempersiapkan sesuatu yang lebih baik untuk diberikan


OKENG!!! neyh jew kot untuk hari neyh...~
bye bye....Take care ... :)

8 Feb 2012

sOrry awak! :/

Assalamualaikum... :D
n Hello ..... :)

.

Korang nampak x pic kt atas neyh...?
nampak kann? siket punya besar pic neyh..
if  xnampak lagi xtao nak cakap la..hehe ;) jangan maraa...~
Hari neyh fiq nak kenalkan sorang gurlz neyh.
Let me introduce to you all...~
 Nama dye AMIERA...
tapi fiq selalu panggil dye Akak,Ucux,Sayang,Tembam n macam2 lagi larh..
biarlah rahsia~ ehhehe
korang xleyh panggil dye cam tu tao..fiq je boleh...! ahha :D

fiq SAYANG dye sangat-2.... 
She is my adopted sister..
dye baik dengan fiq n alwayz carring about me.
i like :D  HEHE!

Actually,fiq nak mintak maaf sangat-2 kat akk ucux a.k.a wangi neyh...
adik xsengaja nak buat akak cam tu auuu... :/
semalam adik NOT IN MOOD  la sis....
then, adik col akak banyak kali,akak plax xangkat...
sedih tao..? :'(

Tadi adik saja xnak reply IM akak...
coz nak tengok apa akak nak buat ......
JENG jenG jenG! 
sunddenly, akak troz g TOP-UP n col adik n says sorry to me... ;)
wah...adik xsangka yang akak sayang kat adik gitoo ...hihi 
adik sayang akak jugak! <3
n adik tao akak sayang adik! <3

ANYWAY,,,,I'M SORRY SIS!
FORGIVE ME PLIZZ... :D

31 Jan 2012

SHORT STORY~ no title!

Assalamualaikum.. :D
Hello...:D

erm...hari ni fiq juz buat a short story jep ehh.. :)
lama xupdates blog neyh..hehe
actually,fiq malas nak updates blog ni.tapi keadaan memaksa..
haha.. >.< ayat...
tadi fiq ade terbaca blog si 'dia' ...
coz hari uhh bukak banyak kali xdapat-2..then fiq try bukak dapat plax..
so..dengan duka citanya fiq pon baca lah troz ape yang si 'dia' text ann..
hurm...setelah abez baca baru lah fiq faham kenapa dengan dia...
kenapa fiq rasa perangai dia lain...xmacam dulu dah...hurm..
fiq rasa tertipu dan ditipu ooow....
dulu masa couple macam tu lah ayat yang si 'dia' cakap kat fiq..
padahal ayat uh la yang 'dia' text kat blog yang fiq baca tadi untuk bf 'dia'...
ermm....saketkan hati bila macam tu...? :/
nevermind la...kisah lama...fiq dah cuba tutup diari lama uhh.. :D
even fiq terasa,,tapi fiq kesian jugak tengok sorang boyz neyh...
berharap bagai untuk si 'dia'
kenapalah kau xterus terang jep dari awal..?
hum.....
uke lah erk...stop kat sini jep lawh...
bye...nytez all :D
ATTENTION: fiq cerita kat korang ni bukan nak kutuk si 'dia' ke ape...xde niat pon uke ;)
fiq juz nak berkongsi rahsia hati yang boleh dikongsi dengan korang..hihi :D