31 Jan 2012

SHORT STORY~ no title!

Assalamualaikum.. :D
Hello...:D

erm...hari ni fiq juz buat a short story jep ehh.. :)
lama xupdates blog neyh..hehe
actually,fiq malas nak updates blog ni.tapi keadaan memaksa..
haha.. >.< ayat...
tadi fiq ade terbaca blog si 'dia' ...
coz hari uhh bukak banyak kali xdapat-2..then fiq try bukak dapat plax..
so..dengan duka citanya fiq pon baca lah troz ape yang si 'dia' text ann..
hurm...setelah abez baca baru lah fiq faham kenapa dengan dia...
kenapa fiq rasa perangai dia lain...xmacam dulu dah...hurm..
fiq rasa tertipu dan ditipu ooow....
dulu masa couple macam tu lah ayat yang si 'dia' cakap kat fiq..
padahal ayat uh la yang 'dia' text kat blog yang fiq baca tadi untuk bf 'dia'...
ermm....saketkan hati bila macam tu...? :/
nevermind la...kisah lama...fiq dah cuba tutup diari lama uhh.. :D
even fiq terasa,,tapi fiq kesian jugak tengok sorang boyz neyh...
berharap bagai untuk si 'dia'
kenapalah kau xterus terang jep dari awal..?
hum.....
uke lah erk...stop kat sini jep lawh...
bye...nytez all :D
ATTENTION: fiq cerita kat korang ni bukan nak kutuk si 'dia' ke ape...xde niat pon uke ;)
fiq juz nak berkongsi rahsia hati yang boleh dikongsi dengan korang..hihi :D