4 Jun 2012

* RINDU KAT BLOG YANG DAH BERSAWANG NEYH * :*

ASSALAMU'ALAIKUM ~ 
HELLO dude! :D



hhehehe....
tgOk uhh..o.O belum ape2 ag dah gelak....ish3.. :P
hmmm....lama kot xupdatez BLOG neyh...rinduu tao x?
EHHH..ape? rindu fiq? ahhaha...tao3... ;) wink-wink
Hurm....hari neyh fiq nak sharing ngan korang sal ap plax yapz?
 ermmm3....let'z me thiNk~  ''Give me a second I''  hehe 
ok2...now fiq nk introduce someone special lah 4 me! ;) 

 

Nur Faweena

Haaaa.....nampak x ader sowang gurlz kt atas neyhh?
nampak kan ? kan? kann?
Hehe...dye kenyit mata kt fiq oooOoOoO...weeeee~ jgan jelez yahhh. :P

Orite...Firstly nama dye NUR FARINA A.K.A NUR FAWEENA ...
nak tao dye spe? hehe....jap ea..
tol ke nak tao neyh..>ishh sbok jep....hhoho
Actually dye neyh  someone special gurlz  in my heart...~
aceyhh2~....skola pon xabez lagi nak bercinta... (huhauhauhuahua)
alaaa...normal la kan orang muda bercinta...
sometime dapat bagi semangat lagi adala... ;)
humm....fiq sayang dye tao x <3....sayang ! sayang! sayang! auuuw.. :*
terlebeh plaxxx...ngee``
Hope awak pon camtu sayang~ ;)

DAN tidak lupa jugak my sista  LYANA AMIERA...~
sorry lama xspent time ngan akk even hanya dalam NSET n FB~
besalah...cuti2 neyh bzz siket nan family bagai auuu2....
hope sis faham...ngeee :P

Kekecewaan terlalu pahit untuk ditelan, terlalu payah untuk dilupakan namun dalam cinta pasti akan merasai kecewa dan dikecewakan walau bukan itu matlamat dalam setiap percintaan.Jika kita kehilangan cinta, pasti ada alasan di sebaliknya. Alasan yang kadang-kadang sukar untuk dimengertikan. Namun percayalah bahawa ketika Dia mengambil sesuatu, telah Dia mempersiapkan sesuatu yang lebih baik untuk diberikan


OKENG!!! neyh jew kot untuk hari neyh...~
bye bye....Take care ... :)

8 Feb 2012

sOrry awak! :/

Assalamualaikum... :D
n Hello ..... :)

.

Korang nampak x pic kt atas neyh...?
nampak kann? siket punya besar pic neyh..
if  xnampak lagi xtao nak cakap la..hehe ;) jangan maraa...~
Hari neyh fiq nak kenalkan sorang gurlz neyh.
Let me introduce to you all...~
 Nama dye AMIERA...
tapi fiq selalu panggil dye Akak,Ucux,Sayang,Tembam n macam2 lagi larh..
biarlah rahsia~ ehhehe
korang xleyh panggil dye cam tu tao..fiq je boleh...! ahha :D

fiq SAYANG dye sangat-2.... 
She is my adopted sister..
dye baik dengan fiq n alwayz carring about me.
i like :D  HEHE!

Actually,fiq nak mintak maaf sangat-2 kat akk ucux a.k.a wangi neyh...
adik xsengaja nak buat akak cam tu auuu... :/
semalam adik NOT IN MOOD  la sis....
then, adik col akak banyak kali,akak plax xangkat...
sedih tao..? :'(

Tadi adik saja xnak reply IM akak...
coz nak tengok apa akak nak buat ......
JENG jenG jenG! 
sunddenly, akak troz g TOP-UP n col adik n says sorry to me... ;)
wah...adik xsangka yang akak sayang kat adik gitoo ...hihi 
adik sayang akak jugak! <3
n adik tao akak sayang adik! <3

ANYWAY,,,,I'M SORRY SIS!
FORGIVE ME PLIZZ... :D

31 Jan 2012

SHORT STORY~ no title!

Assalamualaikum.. :D
Hello...:D

erm...hari ni fiq juz buat a short story jep ehh.. :)
lama xupdates blog neyh..hehe
actually,fiq malas nak updates blog ni.tapi keadaan memaksa..
haha.. >.< ayat...
tadi fiq ade terbaca blog si 'dia' ...
coz hari uhh bukak banyak kali xdapat-2..then fiq try bukak dapat plax..
so..dengan duka citanya fiq pon baca lah troz ape yang si 'dia' text ann..
hurm...setelah abez baca baru lah fiq faham kenapa dengan dia...
kenapa fiq rasa perangai dia lain...xmacam dulu dah...hurm..
fiq rasa tertipu dan ditipu ooow....
dulu masa couple macam tu lah ayat yang si 'dia' cakap kat fiq..
padahal ayat uh la yang 'dia' text kat blog yang fiq baca tadi untuk bf 'dia'...
ermm....saketkan hati bila macam tu...? :/
nevermind la...kisah lama...fiq dah cuba tutup diari lama uhh.. :D
even fiq terasa,,tapi fiq kesian jugak tengok sorang boyz neyh...
berharap bagai untuk si 'dia'
kenapalah kau xterus terang jep dari awal..?
hum.....
uke lah erk...stop kat sini jep lawh...
bye...nytez all :D
ATTENTION: fiq cerita kat korang ni bukan nak kutuk si 'dia' ke ape...xde niat pon uke ;)
fiq juz nak berkongsi rahsia hati yang boleh dikongsi dengan korang..hihi :D

28 Dec 2011

what happening today?

Assalamualaikum n Hello kawan-2...
urm...sekarang suda pukol 12 lebeyh,,,so,,its time for me to updatez my BLOG~  =D
ngee...~ape tajuk fiq hari neyh erk...? ape? xtao?
atotoo... :(  buat penat jep fiq text TAJUK kat atas tu.....
cuba ushar siket tajuk kat atas uhh.... =D
dah baca dah? ok,,GOOD !!! C:

Xpela,,fiq ulang balek erk kat korang....my title 
 #WHAT HAPPENING TODAY?#
get it?....
so,,fiq nak kongsi la citer fiq ngan kowang-2 neyh...
errmm....pagi tadi fiq bangon dalam kol 10 a.m cam tu...
korang rasa la awal ke x fiq bangon tidur uhhh...? haha...
then,,fiq troz col my member-2 yang kata nak HANGOUT sekali...
konon jela nak hangout sekali...col-2 dye orang semua xjadi ...
errr...agak memebankan larh kann..hooho..berapa banyak fiq nak text 'kan' ish-3... :P
last-2 yang jadi kua cuma 3 orang beb!
 tu kira termasok fiq sekali...huushhh.

sokeyhla,,,,kami pon siap-2 la nak kua umah dah...
suddenly! jEng jEng jEng! member fiq sorang neyh xleyh kuar coz ada hal penting..
hurmm,,,lagi lah menambah bebanku ini,,, 0'/'0
lastly tinggal lah fiq n kawan fiq (MAT).. 
tapi kiteowang tetapkua jugak~ :)
errr....kalo kowang beban x if dah janji n set bagai nak kua ...tiba-2 cancel...???

sampai-2 ja kat TS fiq terus pergi beli tiket wayang.. 
cita SHERLOCK HOMES 2...
wow..bEZZZzz...  =D
korang ade? xde kan..? hihiOk (noty) :P
then...my lunch - MCD - DOUBLE CHEESE BURGER! yUm yUm..~ 
tu je yang termampu...
bukan orang kaya pon nak makan mahal-2...hehe :)

paz settle semua,,fiq n mat pergi KAROKAE....!!
ahahha...bilik VIP plax uh...memang layan la cita dye... :o
about 1 hour  dalam bilik karokae uhh...
dah bermacam-macam lagu fiq nyanyi....
sampailah suara fiq pon dh xde sangat..kah3.. (padan muka kan)! :P
even suara fiq xberapa sedap cam korang,,, fiq juz nyanyi 4 ENJOY~~
ehh,,wait! sedap ker suara korang uhh? hahha
hummm...habis karokae fiq n mat jalan-2 dalam TS uhh..
jap 1st floor,2nd floor,3rd floor...n berulang-ulang alek...
masuk butik sana-sini...haha
xda keja kan...? 
tu yang fiq cari kerja uhh...hoho...
tunggu plax si abang fiq neyh...( RIF SUHAILE ) nak datang pick up kiteowng..
dari kol 5-8 p.m xdatang-2 lagi....!
errr....geramnye...hahaha
tapi naseb baik kol 8 lebeyh uhh dye datang...
ingatkan dah lupa tadi... :/
hurmmm,,macam-2 la...

banyak sungguh KEBEBANAN fiq hari neyh,,,
hahaha... :)
okEyhla reader-2 sekalian...
fiq stop kat sini jelah erkk?
nanti banyak-2 korang plax xlarat nak baca... :P
orite..~ tankz 4 reAd! =D
tata,titi,tutu,,
<3 <3 <3


27 Dec 2011

Assalamualaikum readers-2 sekalian...=,=
jawab auu,,xjawab dosa...:P n hEllo for non-muslim :)
ermmm....hari neyh fiq nak kongsi-2 citer nan kowang semua..
tapi nak citer ape erk? haha :P
oklah,,actually my blog have been edit...
haha (bahasa inggeris pon berterabur,nk speaking) :P
xpela,,bukan selalu nak speaking-2 neyh kan...neyh lah masenye... ~ ngee ~
hurmm,,,lame fiq xon blog n updatezz...NOW...nak kembali updatez seperti biasa..
korang tao x>? tak tao kan... saboo la nak citer la neyh.. =D
fiq start edit blog dari kol 3-5 a.m.....then, ayah fiq bangon..
ha..tao ape jadi? dye bising kat anak dye sowang neyh yang xreti-2 nak tido..ahha
noty kan anak dye neyh...? fiQ Oh fiQ... <3

tula...nak edit blog punyer pasal,fiq yang kene marah..hhoho..
xpela.berkorban la sikit kan....bukan selalu tdo lambat..
aceyh2...ayat xboleyh blah..! hihih :P
ermm...ouke...neyh jew yang fiq nak gtao hari neyh..
for my followerz-2 sekalian.,,,mari la singgah-2 di blog fiq...
hehehe...kbaii... =D

15 May 2011

epPy dAy's!!

aii3.....!
ary nEyh ary yg mEnyeronOkkan bwat aq..
coz ary nEYh adlah my bUfdAy.>~
hehek..rmai nyer owg wish..mknenyer ade

jgAk owg ingAt kt bufdAy aq,,huhu..=)
bwt....wlaUpOn aq eppy,,,still asE moOdy skEt..
kErna si 'DIA'...!

hmm...10syEN la mEmikIrkan tEntang si 'DIA'..
apela yg ptOt harUs akU bwAt...

13 Apr 2011

RuNgsIng!rUngsiNG!rOngsOi!!!

Hmm,,,ary nEyh aq asE bOrInx skEt larh~~
xdEw mOod pOn adE,,asE cm nk lpAzkAn gERAm ajEw...eerrr>>
bila sInglE asE bOrinx..>blE adE cOuplE adEr jEw yg xknE...
gadOh la,majOk la apE larh..thEn,mULE arr pikEr mcAm2..
hadOiii~aq btOl2 KELIRU??kAng aq ckAp kt dyE asE bErsAlah plax....
tapy,,,aq sAyAng at dyE....!
uRm,,,, tENSiON3!!!

30 Mar 2011

hmmm,,,,,akU rIndOo sAMa kAmoo,,,,!!!
npE larh dyE mrAh sngat at akU,,,,
n smpAy remOved blOg dye....???
hURmmm,,,,,,,xpEr22...

14 Mar 2011

bOhsAn!!

wEyyhh!! aSaL ary nEyh boriNk erkk...?
bOhsAn tOll,,,,dh la asE bAd mOod jEw....
hmmm,,,,

12 Mar 2011

rUgby undEr 18 skOla kiNG eDWArd kesAyangankU!!

hEllO3!!!!
1stly nk ucApkan ALHAMDULILLAH,,akhirnye kami2 yang meWakili skolA 
dlm pErmainAn rUgby uNdEr 18 telAh bErjayA mEnjadi  peRingkAt MSSD......
perh,,rsE sErOnOk sngat,,,ngEEE...:)
bwt,,smlam mEmang pEnat glEr,,,dOk kt pAdAng lebEh kurAng 2 jAm jgAk la
dEngan hujAn lebat  plAx tOo...thEn,,abEz gamE n settlE smua 
kAmy g mAkan at 'KE CORNER' ...adEr 'OE' beLANja...spE xnk ???hek3,......
thEn balEk umAh smpAy kOL 8 lEbEh...trOz mAndy...
huh,,!anywAy aq bAnggA jAdy plAyEr rUgby skOla KE.!!!!!

21 Feb 2011

Assalamu'alaikum...
hmm,,,penaT LArh ari nEyh....balEk skOLA sAmpAi umAh kOl  2 lEbeyh,,,
thEn,,makAn,,siAP2 mandi n anytInk larhh...
kOl 3.30 plAx trOz g skOla alEk,,,adEr trAin...
balEk umAh kOl  7.20 cam tu,...trOz g mAndi n siAp2 nak g tUsyEn plax,..
AadOyyyy!!!!habEz tUsyEn kol 10 malam,,
bALek umaH,,mkAn malam,strIka bajU skolA  n bAru dApAt on9,,,,
hUhhhh!!! bAnyAnk gilEerr rUtIn hAri nEyhh...!!!!